top of page

BEHANDELING

Gratis Testsessie

Gratis Proefsessie Laserontharing: Zie Direct Resultaat

Bent u klaar om afscheid te nemen van het dagelijkse scheren en de pijnlijke waxbehandelingen? Wij bieden u de kans om de effectiviteit en het comfort van onze laserontharingstechnologie zelf te ervaren.

 • Voor alle huid- en haartypes

 • Pijnloos

 • 100% resultaat

Waarom Wamee Beauty Clinic?

Direct resultaat:
Zie hoe effectief onze behandeling is na slechts één sessie.
 
100% Pijnloze Ervaring:
Comfort gegarandeerd met onze geavanceerde laserapparatuur.
 
Betaalbare Luxe:
Toegankelijke prijzen met aantrekkelijke voordeelpakketten.
 
Klanttevredenheid:
Wij zetten ons in voor jouw tevredenheid en comfort.

Google review

4,9

Laser behandeling Wamee beauty clinic

Klantervaringen

" Echt een aanrader, ben nu 2 keer geweest en heb echt een enorm goed resultaat! ook het meisje is super vriendelijk en geeft je alle info die je nodig hebt, ik ga hier zeker blijven terug komen!! "

- Yente

Gratis testsessie Laserontharing

Gratis testsessie

Geniet van Meer, Betaal Minder met Onze Voordeelpakketten.

Wamee Beauty Clinic lounge
Wamee Beauty Clinic wachtruimte

Boek je gratis testsessie/intake!

Direct gladde huid met pijnloze laserontharing – voel het na één sessie!

Laserkliniek & Beautysalon

Uw Expert in Permanente Laserontharing

Laser vragen
 • Wat is de werkwijze van Diode Ice Laser?
  Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing.
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van persoon tot persoon. Afhankelijk van hoe u reageert op de laserontharing, kan het verschillen tussen de 5 - 8 sessies voor een definitief resultaat.
 • Welke laserapparaat gebruikt Wamee Beauty Clinic?
  Wij gebruiken de Diode Ice Laser TRIPLE TECH. De nieuwste Ice Diode Laser op de markt. Dit apparaat heeft 3 golflengten. Dit wilt zeggen dat ons apparaat geschikt is voor alle huid en haartypes. Door de Ice Coupé van -32 graden, die de warmte stralen opvangt voor 98%, ervaart men minder warmte van Diode straal. Hierdoor word de behandeling PIJNLOOS genoemd.
 • Mag ik zonnen tijdens het laseren?
  Wij zijn genoodzaakt om dit af te raden een week voor en een week na de behandeling. Dit kan pigmentvlekken veroorzaken door de hitte die zal blijven hangen in de haarzakjes. Tip: Gebruik altijd SPF!
 • Wanneer zie je resultaat?
  Al na uw eerste sessie! Je kan dit opmerken aan de kale plekjes, dunner haartjes en tragere haargroei.
 • Hoe bereid ik mij voor op de behandeling?
  Je scheert je uw gewenste zones recent mogelijk voor uw behandeling. Dit zodat de huid glad is en de Diode straal rechtstreeks naar uw haarzakjes kan gaan. Last van ingegroei haartjes of stoppeltjes? Dan raden wij u aan om voor het scheren een suikerscrub te gebruiken. Dit om de dode huidcellen te verwijderen en de ingegroeide haartjes los te krijgen. Last van een droge huid? Het is heel belangrijk dat je zowel tijdens het scheren, als na het scheren je huid goed verzorgt. Denk aan Bodylotions, Babyolie etc... Wat mag ik zeker niet doen? Epileren of waxen mag niet! Zodra je de haarzakjes uittrekt begint u terug vanaf 0.
 • Hoeveel weken zitten er tussen de sessies?
  Je komt om de 4/6 weken terug voor je volgende behandeling. Wij geven de mogelijkheid om voorruit te boeken.
bottom of page