top of page

Over ons

Wamee Beauty Clinic logo

Over Wamee Beauty Clinic

Wamee Beauty Clinic Gevel avond

Toegankelijke Laserontharing voor Iedereen bij Wamee Beauty Clinic

Bij Wamee Beauty Clinic geloven we dat laserontharing een recht is, geen privilege. Onze missie is om deze effectieve en langdurige ontharingsmethode beschikbaar te maken voor iedereen, ongeacht huidtype, haartype, geslacht, leeftijd of budget. Wij staan voor inclusiviteit en betaalbare zorg, met de overtuiging dat iedereen het verdient om zich zelfverzekerd en comfortabel in zijn of haar huid te voelen. Bent u klaar om afscheid te nemen van tijdrovend scheren en pijnlijk waxen? Onze deskundige specialisten zijn uitgerust met de nieuwste lasertechnologie om u een veilige, pijnloze en effectieve behandeling te bieden.

Kom langs bij Wamee Beauty Clinic en ervaar de vrijheid van een gladde huid, elke dag weer.

Wamee Beauty Clinic Laserontharing
Wamee Beauty Clinic bar
Wamee Beauty Clinic Lounge
Wamee Beauty Clinic sfeer

Ontspannen en Verwelkomend: De Wamee Beauty Lounge

Bij Wamee Beauty Clinic streven we ernaar om niet alleen uitmuntende schoonheidsbehandelingen te bieden, maar ook een onvergetelijke ervaring. Onze stijlvolle lounge en bar zijn speciaal ontworpen om u een warm welkom te heten.

Of u nu vroeg bent voor uw afspraak of even wilt ontspannen na uw behandeling, onze comfortabele zithoek en de geur van vers gezette koffie nodigen uit tot een moment van rust. Bij ons is elke klant een gewaardeerde gast, en we zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Geniet van een heerlijk kopje koffie of thee en laat de dagelijkse drukte even achter u. Wamee Beauty Clinic is meer dan een schoonheidssalon; het is een plek waar zorg voor schoonheid en sfeer hand in hand gaan.

Kom langs en ervaar zelf de ontspannen vibe van onze lounge - uw persoonlijke oase in de drukte van alledag.

Wamee Beauty Clinic lash lifting behandeling

Topklasse Laserontharing & Beauty Services bij Wamee Beauty Clinic

Ontdek Wamee Beauty Clinic: Uw Bestemming voor Laserontharing en Meer. Als experts in laserontharing, bieden we ook een breed scala aan schoonheidsbehandelingen aan. Van gepersonaliseerde gezichtsbehandelingen tot wenkbrauw- en lipperfectionering met Henna Brows, Powder Brows en PMU Lips. Onze Lash Lift en Spraytan services zorgen voor een onberispelijke afwerking, terwijl onze professionele make-up artiesten uw natuurlijke schoonheid accentueren. Bij Wamee Beauty Clinic is elke behandeling een stap naar uw ideale schoonheidsbeeld."

De allernieuwste technologie

Bij Wamee Beauty Clinic transformeren we de kunst van schoonheid met onze geavanceerde Wamee Tech-apparatuur. Onze Diode Ice Laser Triple TECH, met zijn revolutionaire Triplewave technologie, staat garant voor een veilige en effectieve behandeling voor alle huid- en haartypes.

In slechts 5 tot 8 sessies kunt u genieten van een volledig haarvrije huid. En dankzij de innovatieve verkoelde kop, die temperaturen tot -30°C bereikt, zijn onze behandelingen volkomen pijnloos.

Onze Hydra Glow Tech gaat nog een stap verder door uw huid te hydrateren en te verjongen, waardoor u een ongeëvenaarde glans krijgt. Kies voor Wamee Beauty Clinic, waar we met zorg en precisie aan uw schoonheidsbehoeften voldoen.

Wamee Beauty Clinic Laser apparatuur van Wamee Tech
Wamee Tech laserontharing apparatuur
Hydra Glow Tech apparatuur van Wamee Tech

Klantervaringen

" Mooi salon, zeer vriendelijk personeel, 100% genieten! "

- Ellen

Wamee Beauty Clinic Gevel
Wamee Beauty Clinic Gevel luchtfotografie

Boek je gratis testsessie/intake!

Direct gladde huid met pijnloze laserontharing – voel het na één sessie!

Uw Expert in Permanente Laserontharing

Laserkliniek & Beautysalon

bottom of page