top of page

BEHANDELING

Henna Brows

Definieer je Blik met Henna Brows

Onze Henna Brows behandeling biedt meer dan alleen kleur voor je wenkbrauwhaartjes; het geeft ook een tijdelijke tattoo-effect op de huid voor een intensere en vollere look:
 

 • Dubbele Werking: Henna kleurt zowel de haartjes als de huid, voor wenkbrauwen die er natuurlijk voller uitzien.

 • Gepersonaliseerde Tinten: We stemmen de henna perfect af op jouw eigen wenkbrauwkleur voor een harmonieus resultaat.

 • Natuurlijk & Veilig: Onze henna is vrij van ammoniak en oxidanten, afkomstig van de hennastruik, een eeuwenoude bron van natuurlijke kleuring.

Henna brows
Henna Brows in de maak bij Wamee Beauty Clinic

Hoeveel kost een hena brows behandeling?

Laat je wenkbrauwen natuurlijk opvallen met onze Henna Brows-behandeling. Deze methode gebruikt henna om niet alleen de haartjes maar ook de huid te kleuren, waardoor je wenkbrauwen een vollere en rijkere uitstraling krijgen. De kleur en vorm worden aangepast aan jouw unieke look voor een resultaat dat tot wel 10 dagen aanhoudt. Met Henna Brows + Shaping worden je wenkbrauwen geëpileerd en perfect in vorm gezet. Kies voor moeiteloze schoonheid die bij elke gelegenheid past.

€55
€60

Henna Brows
Henna Brows + shaping

Klantervaringen

" Yalda is een klassedame mét klasseproducten én ze zorgt ervoor dat je tevreden buiten gaat. Ik heb powder brows laten doen en ben héél tevreden na 1 hoofdsessie en 1 bijwerkingssessie 6 weken later. Yalda maakt tijd en informeert je deskundig. Je kan bij haar ook geweldige producten aankopen waarover ze je volledig bijpraat. Ook na de behandeling maakt ze nog tijd voor een after-babbeltje. Kortom: super! Ik kom zeker terug! "

- Karin

Wenkbrauwen behandeling

Klaar voor wenkbrauwen die elke dag perfect zijn?

 • Wat is de werkwijze van Diode Ice Laser?
  Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing.
 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van persoon tot persoon. Afhankelijk van hoe u reageert op de laserontharing, kan het verschillen tussen de 5 - 8 sessies voor een definitief resultaat.
 • Welke laserapparaat gebruikt Wamee Beauty Clinic?
  Wij gebruiken de Diode Ice Laser TRIPLE TECH. De nieuwste Ice Diode Laser op de markt. Dit apparaat heeft 3 golflengten. Dit wilt zeggen dat ons apparaat geschikt is voor alle huid en haartypes. Door de Ice Coupé van -32 graden, die de warmte stralen opvangt voor 98%, ervaart men minder warmte van Diode straal. Hierdoor word de behandeling PIJNLOOS genoemd.
 • Mag ik zonnen tijdens het laseren?
  Wij zijn genoodzaakt om dit af te raden een week voor en een week na de behandeling. Dit kan pigmentvlekken veroorzaken door de hitte die zal blijven hangen in de haarzakjes. Tip: Gebruik altijd SPF!
 • Wanneer zie je resultaat?
  Al na uw eerste sessie! Je kan dit opmerken aan de kale plekjes, dunner haartjes en tragere haargroei.
 • Hoe bereid ik mij voor op de behandeling?
  Je scheert je uw gewenste zones recent mogelijk voor uw behandeling. Dit zodat de huid glad is en de Diode straal rechtstreeks naar uw haarzakjes kan gaan. Last van ingegroei haartjes of stoppeltjes? Dan raden wij u aan om voor het scheren een suikerscrub te gebruiken. Dit om de dode huidcellen te verwijderen en de ingegroeide haartjes los te krijgen. Last van een droge huid? Het is heel belangrijk dat je zowel tijdens het scheren, als na het scheren je huid goed verzorgt. Denk aan Bodylotions, Babyolie etc... Wat mag ik zeker niet doen? Epileren of waxen mag niet! Zodra je de haarzakjes uittrekt begint u terug vanaf 0.
 • Hoeveel weken zitten er tussen de sessies?
  Je komt om de 4/6 weken terug voor je volgende behandeling. Wij geven de mogelijkheid om voorruit te boeken.
2,0 FAQ Henn Brows
Wamee Beauty Clinic lounge
Wamee Beauty Clinic wachtruimte

Boek je gratis testsessie/intake!

Direct gladde huid met pijnloze laserontharing – voel het na één sessie!

Uw Expert in Permanente Laserontharing

Laserkliniek & Beautysalon

bottom of page