top of page

Over ons

Yalda Wamee Wamee Beauty Clinic

" Als vrouw zijnde heb ik altijd veel waarde gehecht aan schoonheid en zelfverzorging. Je lekker voelen in je vel gaat samen met goed voor jezelf zorgen. Wij vrouwen zijn meestal zo druk bezig met zorgen voor anderen. Daardoor vergeten we soms om aan onszelf te denken. Om die reden heb ik besloten om dit op te starten. Ik wil vrouwen de kans geven om voor één keer lekker egoïstisch te zijn en zichzelf op de eerste plaats te zetten.

 

Bij mij kan je altijd terecht, niet alleen voor een gezellige babbel, maar ook voor een goede verzorging! "

 

- Yalda Wamee (Owner of Wamee Beauty Clinic)

Hallo!

Yalda Wamee

  • Gecertificeerde Kosmetolog Aesthetics. 

  • Gecertificeerd in Ombre Powder Brows

  • Gecertificeerd in Diode Ice Laser Permanente ontharing.

  • Gecertificeerd in Henna Brows

  • Gecertificeerd in Lash Lifting

  • Gecertificeerd in Spraytan

  • Gecertificeerd in Gezichtsbehandeling Mesoestetic 

Boek nu uw afspraak met mij!

Make up artist - Wamee Beauty Clinic
  • Gecertificeerde MUA 

Boek nu uw afspraak met mij!

WIDA AFZAL

“Mijn naam is Wida Afzal, ik ben een make-up artist met 10 jaar ervaring.

Wat begon als een hobby is ondertussen uitgewaaid tot een volwaardige carrière. Als een self-taught artist heb ik in die 10 jaar alle kneepjes van het vak onder de knie gekregen.

Bovendien met een make-up workshop van Ümmü Doğa en hairstyling workshop van Yeliz Kaya heb ik mijn kunst nog meer verfijnd.

Daarnaast werk ik al 4 jaar bij MAC cosmetics in Antwerpen, waarvan 2 jaar als MAC Pro Artist. Dit heeft mijn kennis over de verschillende make-up stylen, huidtypes en huidskleuren alleen maar meer verrijkt.

Heb je een feestje, ga je trouwen, heb je een speciale gelegenheid of wil je jezelf gewoon lekker verwennen dan ben je bij mij op het juiste adres. Met mijn skills en jouw visie gaan we ervoor zorgen dat jij er op je best uitziet. Because making your day will make my day!”

Hallo!

bottom of page